top of page

TEGNING

Å TEGNE er så kjekt! Vi skal kose oss saman, eg skal lære dykk å skuggelegge og å forme med lys og mørke. Det blir undervisning i ulike teikneteknikkar, og de får prøve å teikne med ulike teikneredskap.

Eg har ingen planlagte kurs for tida. Dersom du vil ha informasjon om kursa mine sender du meg ein mail så setter eg deg på lista mi. torun.hunnes@gmail.com

----

TEGNELAURDAG 10-100 år

Kl: 11.00 - 14.00

Pris: 400,- inkl utstyr.

Enkelt teiknekurs ein laudag, for aldersgruppa 10-100 år. Fokus på skuggelegging, skraveringsteknikker og å forstå korleis vi tegner 3d. Vi lærer å tegne ulike former, ansikt og person i heilfigur og ein får teste ut ulike teikneredskaper. Kurset er for både barn og vaksne, dette har eg erfart fungerer godt.  (Det er ikkje satt opp nytt kurs på noverande tidspunkt)

TEGNEKURS FOR DEI YNGSTE 7-10 år

Kl: 11.00 - 14:00

Pris: 400,- inkl utstyr.

Det blir for aldersgruppa 7-10 år. Her skal vi lære om lys og mørke, og prøve skuggelegging og du får prøve å teikne med ulike teikneredskap.

Dersom eg ser interesse blir det eit kurs for denne aldersgruppa ila hausten 23, send gjerne ein mail om du er interessert.

TEGNEUTSTYRET VI HAR PÅ KURSA

Har du vore på kurs og har lyst å kjøpe likt utstyr som det vi hadde? Pigment i byen har alt du treng og er gode til å hjelpe. De fekk utdelt blyantane 2b, 4b og 7 eller 8b. Knettgummi var det spesielle viskelæret. Papiret var 90g og 120g. Vi brukte pennesplitter og pennesplitthaldarar og flytande blekk. Tusjpennane var i ulike tjukkelsar med filttupp.


 

20220115_130942.jpg
bottom of page