runde bilder web5.jpg

ILLUSTRATØR OG GRAFISK DESIGNER
Eg er illustratør og grafisk designer. Utdanninga mi har eg frå Kunst og Designhøgskulen i Bergen der eg tok ein Master i Design, med fordjupning i Visuell Kommunikasjon. Under masterperioden spesialiserte eg meg i tolking av tekst, visuell retorikk og illustrasjon.

 

Eg har eige foretak med kontor på Vigra. Eg samabeider med ulike profesjoner, men driv i hovedsak med bokdesign, då særleg omslag. Før det var arbeidte eg i tre år som kreativ leder og grafisk designer i reklamebyrået TIBE Ålesund, og eit år som visuell kommunikatør i Helse Møre og Romsdal.

TEGNERIET

Eg har kontor, studio og kurslokale på Tegneriet på Roald Gård på Vigra. Her held eg til på dagtid som designer/illustratør, og så arrangerer eg kurs her i helgene. Her er kurs i tegning og redesign for alle, både barn og vaksne. Her er og Klefiksing på laurdagar slik innimellom. Kursoversikta ligg her på nettsida.

SAMARBEIDSPARTNARAR

Eg samarbeider med andre freelancarar og kan saman med dei gje deg det du trenger.

 


TENESTER EG TILBYR
Billedbok / Bokdesign / Bokomslag / Bruker og behovsanalyse / Cover / Emballasje / Fakta og saksillustrasjon / Flyers / grafisk design / Historiefortelling / Illustrasjon / Katalog og brosjyre / Kommunikasjonstrategi / Konseptutvikling / Logodesign / Messemateriell / Manus / Navneutvikling / Plakat / Prosjektstyring / reklame / Skilt og informasjonssystem / Symboler /  Typografi / Visuell kommunikasjon / Årsrapporter


 

OM TORUNSEN DESIGN

Torun Hunnes illustrasjon og grafisk design